Keukens

In een keuken wordt gewerkt en geleefd.  Een mooie, afgewerkte keuken met een functioneel keukenblad maakt het af. Keukens komen in alle vormen, maten en stijlen: met onderbouw of bovenbouw, met verzinking of niet, boorgaten, speciaal afgewerkt, we kunnen u helpen. Op basis van uw plannen, of bestaande keuken, leveren wij maatwerk.

Een keuken en het keukenblad zijn een investering voor de toekomst. Voor verschillende budgetten en wensen hebben wij een aanbod op maat. Als uw woning 10 jaar of ouder is komt u daarnaast ook in aanmerking voor een verlaagd BTW tarief wanneer wij de keuken plaatsen.  Dit maakt de aanschaf van een nieuw kwalitatief hoogstaand blad nog aantrekkelijker.

Van de verschillende materialen en afwerkingen hebben we referentiebeelden beschikbaar op aanvraag (graniet, composiet, … ). Als u interesse heeft in een nieuwe keuken of een nieuw keukenblad, neem gerust contact met ons op!

Wij leveren uw keuken niet enkel in de regio Kuurne, Kortrijk, Harelbeke, Zwevegem en omstreken, maar in heel Vlaanderen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Volg ons op Facebook (Vandenbroucke Natuursteen) of Instagram (vandenbrouckenatuursteen) voor foto’s van ons werk!