Over ons & contact

Geachte klanten,

Door de maatregelen die van kracht zijn in deze corona (Covid-19) periode voeren wij een aangepaste bedrijfsvoering. We nemen onze verantwoordelijkheid en stellen de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en onze klanten voorop. Daarom willen we u vragen rekening houden met het volgende:

  • Bestellingen en offertevragen zoveel mogelijk digitaal.
  • Afhalingen kunnen na telefonische afspraak, graag aanmelden aan de poort.
  • Bij afhaling wordt ‘social distancing’ maximaal gerespecteerd.
  • Contact uitsluitend met zaakvoerder.

Wij werken achter gesloten deuren, zo garanderen wij de strikte inachtneming van de gevraagde richtlijnen van de overheid. We danken u voor het begrip en het vertrouwen in onze firma!

namens het hele team van Vandenbroucke Natuursteen.

 

Over ons bedrijf
Natuursteenbedrijf Vandenbroucke BVBA is sinds jaar en dag gevestigd in Kuurne. Vlak na de oorlog ontstond het kleine atelier aan de Koning Boudewijnstraat. Voor dorpels, tegels en tabletten kon je gerust terecht in het ambachtelijk atelier. Met de jaren breidde het aanbod uit. Van binnenhuisprojecten – keukenwerkbladen, badkamer & douchebekleding, wandbekleding, tafels of accentmeubelen – tot buitenhuisprojecten – dorpels, boordstenen voor vijver en zwembad, brievenbussen, plantenbakken en ook grafzerken.Als het in natuursteen gemaakt kan worden kan je daarvoor bij ons terecht. De focus veranderde van standaard tegels naar specialistisch maatwerk.

Benieuwd naar wie we zijn, wat wij doen of hoe we het doen? Maak gerust een afspraak voor gericht advies of loop eens binnen in ons atelier.


Contactgegevens
TEL:      056/724222
GSM:     0477/603512
@:           info@vandenbroucke-bvba.be
BTW: BE0415 599 369

Atelier: afspraken, leveringen en afhalingen
Koning Boudewijnstraat 216
8520 Kuurne

Postadres
Natuursteenbedrijf Vandenbroucke BV
Muldersweg 1
8520 Kuurne

Openingsuren
maandag:         8:00 – 17:00 / na 17:00: op afspraak
dinsdag:           8:00 – 17:00 / na 17:00: op afspraak
woensdag:        8:00 – 17:00 / na 17:00: op afspraak
donderdag:      8:00 – 17:00 / na 17:00: op afspraak
vrijdag:             8:00 – 17:00 / na 17:00: op afspraak
zaterdag:          9:00 – 12:00: op afspraak
zon- & feestdagen:        gesloten

Privacybeleid
Wij verzamelen geen data over uw bezoek aan deze website. Onze analytics software is momenteel uitgeschakeld. Indien u contact met ons opneemt via onze contactgegevens bewaren we uw gegevens enkel om contact met u te kunnen opnemen. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.


Meer over ons 

Het bedrijf groeide jaar na jaar uit tot een vaste waarde voor natuursteen in Kuurne, Kortrijk, Harelbeke, Zwevegem en ruime omgeving.Onze referentie keuken- en badkamerprojecten zijn te vinden van omgeving Kortrijk – Gent – Brugge tot aan de zee. De projecten variëren van handbewerkte en gekapte natuursteen zoals voor het koninklijk paleis in Brussel tot modern verzaagd en verwerkte materialen in gevels, winkelinterieurs, etc. volgens de  recentste interieurinzichten.

Natuursteen Vandenbroucke heeft het al in huis en werkt zowel B2C als B2B.

Onze werkwijze staat garant voor een kwalitatief eindproduct:

  • meedenken (materiaalkeuze tot bij leverancier, begeleiding afwerking en/of inrichting,…) in ontwerpfase met de klant, interieurarchitect of -designer: steeds pro-actief met oog voor de volledige cyclus van een project, inclusief de implicatie van keuzes naar toekomst.
  • opmeting en plaatsbezoek waar nodig
  • projectuitvoering en in-proces-bijsturing o.b.v. feedback klant
  • oplevering of plaatsing, met oog voor afwerking
  • nazorg, met aandacht voor onderhoud

In de zomer van 2018 heeft Tom Vandenbroucke de fakkel overgenomen, na het vroegtijdig overlijden van zijn vader, Patrick Vandenbroucke, die op zijn beurt overnam van zijn vader Maurits Vandenbroucke. Daarmee is Tom al de derde generatie die garant staat voor goede service, advies en kwaliteit op maat.


Platformwebsites
U kunt ons ook vinden op onderstaand platformen: